Takk for meg, iProspect!

Foredragsholder Kim Nygaard
Kim nygaard

Kim nygaard

iProspect fussballEtter snart tre år i verdens beste Performance Marketingbyrå takker jeg for meg. Det har vært en utrolig fin reise, full av læring, spennende utfordringer og gode opplevelser.

Akkurat nå føles det helt surrealistisk at jeg har valgt å slutte. At dette er min siste arbeidsdag i iProspect kjennes vemodig, trist og veldig rart.

Jeg har hatt det veldig bra, fått så mange muligheter, blitt vist tillit og jobbet med utrolig flotte og flinke folk – i et av verdens største og mest anerkjente digitalbyråer. Å få være en del av Dentsu Aegis Network har gitt meg unik innsikt i en mediebyråverden jeg knapt visste noen ting om fra før. Jeg kan så mye mer nå, enn da jeg startet her for tre år siden.

Det har vært ganske kult!

Jeg har fått stå på små og store scener som konferansier, og representert den fantastiske jobben alle de bra folka i iProspect gjør. Reist rundt i landet og holdt foredrag om SEO og undervist på høyskoler. Gjort analyser og laget innhold for noen av Norges mest kjente merkevarer. Hatt sjefer og kolleger som er ikoner å regne i den digitale verden. Det har vært ganske kult!

Jeg kommer til å savne de aller fleste i P8. Absolutt alle i iProspect, og spesielt den fantastiske gjengen på SEO-teamet i Oslo: Agnete, Tuva, Cecilie, Kristin, Morten og Kåre – dere er noen skikkelig fine folk! Husk å invitere meg når det skjer noe gøy …

Ny jobb i Metro Branding

Kim Nygaard begynner i Metro BrandingNå starter et nytt kapittel for meg. Jeg begynner som Content Manager i Metro Branding.

Jeg skal fortsatt holde foredrag og være konferansier, gi råd om SEO, lage contentstrategier og produsere innhold. Denne gangen i flere flater enn bare web, og i et merkevarebyrå – ikke et Performance Marketingbyrå.

Jeg ser frem til kortere reisevei og gleder meg til å lære mye nytt. Å lese CV´en til de 25 nye kollegene mine gjør meg både ydmyk og svett.

Jeg er sikker på at dette også blir en spennende reise!

Les mer om min nye jobb på Kampanje.

Kim Nygaard til Metro Branding

Del dette innlegget