Konferansier og ordstyrer

Rollen som konferansier handler om kjappe replikker fra scenekanten, glimt i øyet, kontroll på tidsskjemaet og evnen til å håndtere uventede situasjoner – så alt flyter som det skal.

Jeg har ledet noen av Norges største fagkonferanser som prosjektleder i Confex – og holdt i trådene både bak og på scenen.

Kim-Nygaard-konferansier-mikrofon-person
Kim-Nygaard-profil-ansikt-svart-hvit

Om Kim nygaard

Jeg bruker 80% av tiden min som senior digital rådgiver i kommunikasjonsbyrået FÆRD. Der hjelper jeg kunder med digital synlighet og innholdsmarkedsføring. Resten av tiden går med til kurs og foredrag.

Tidligere jobbet jeg i verdens ledende Performance Marketing-byrå, iProspect, som ekspert på søkemotoroptimalisering (SEO). Der var jeg tekstforfatter for blant andre SAS, Coca-Cola (Chaqwa), Thon Hotels, Santa Maria, Mestergull, Freia Hjemmekonditori og King Oscar.

Min erfaring som radioprater tar jeg ut på scenen når jeg reiser land og strand rundt som konferansier og foredragsholder. Jeg har ledet flere store konferanser – og blir omtalt som en entusiastisk formidler.

Oppdrag

Jeg har gjort en rekke oppdrag som konferansier og ordstyrer. Her er noen av arrangementene jeg har vært så heldig og tatt del i:

  • Digitalmarkedsføring akkurat NÅ!
  • Digital Performance
  • Call Center Dagene
  • Gründermessen
  • Yggdrasil
  • Facebookday

Konferansier til ditt arrangement?

Trenger du konferansier til ditt arrangement? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat på telefon, e-post eller book meg gjennom Talerlisten.