Kurs og foredrag

Jeg holder kurs og foredrag innen SEO og innholdsmarkedsføring. Jeg omtales som en entusiastisk formidler som gjør fagstoff enkelt å forstå. 

Få mer kunnskap om digital markedsføring, god historiefortelling og synlighet i Google og sosiale medier. Jeg holder korte inspirasjonsforedrag på 30 minutter eller kurs over en hel dag.

Les mer om kursene og foredragene, og hvem jeg har snakket for under.

Kim Nygaard

Mine kurs og foredrag

Den nye kjøpsreisen

Lærte du AIDA-modellen på skolen? Glem det! Den digitale kjøpsreisen starter i Google, og andre spilleregler gjelder.

Et foredrag om psykologi, teknologi og hva som faktisk funker for å tiltrekke seg kunder og close salg i digitale kanaler.

Merkevarebygging anno 2024

Hvordan bygge merkevare i en tid der disrupsjon, prissammenlikning og tilgjengelighet har snudd opp ned på spillereglene - og ingen kunder lenger er lojale? I dette kurset tar jeg for meg hvordan du kan bygge merkevare i 2024.

Kommunikasjon tilpasset dagens mediebilde

Medielandskapet er i drastisk endring - og Amazons inntreden i Skandinavia får store konsekvenser for norsk varehandel. Det skaper både utfordringer og muligheter, men hvordan gripe det an? Den digitale opplevelsen er kanskje det som aller mest påvirker kundenes oppfatning av din merkevare. En dårlig digital kundeopplevelse kan koste deg dyrt!

Få tips til hvordan du bør jobbe med digital strategi, synlighet i Google og god historiefortelling som styrker merkevaren din og skaper synlighet hos målgruppen.

Innholdsmarkeds-
føring i praksis

"Alle" snakker om content marketing og innholdsmarkedsføring, men hva innebærer det egentlig i praksis? Hvordan organisere arbeidet? Hva kan du gjøre selv, og hva bør du eventuelt sette til et byrå? Hvordan få innholdet synlig? Få råd rundt planlegging og effektiv gjennomføring for best mulig effekt, samt en rekke gode eksempler på vellykket innholdsmarkedsføring.

En til to timers foredrag, eller kurs over en halv eller hel dag.

Nye nettsider? Dette MÅ du tenke på

Hva er en god web-prosess? Hvilken innsikt må du ha for å starte? Hva med den gamle nettsiden når du migrerer? Få innsikt i typiske feil de fleste begår, og hvordan du kan unngå å gå i den kostbare "webfella".

Svært nyttig for virksomheter som vurderer, eller er i gang med, nye nettsider. Halvdagskurs.

Innholds-SEO - Skriv så det synes i Google!

Lær å skrive "digitalt riktig" slik at innholdet raskt absorberes og blir foretrukket av både mennesker og søkemotorer. Et annerledes kurs i grunnleggende søkemotoroptimalisering (SEO). Få innblikk i hvordan søkemotorene fungerer og hvordan du som redaktør eller innholdsprodusent kan påvirke nettstedets synlighet i Google. Lær å skrive for web!

Kurs over en halv eller hel dag.

en rekke kunder

Gjennom mange år på scenen har jeg har holdt kurs og foredrag om digital markedsføring for en rekke kunder. Disse er blant annet:

  • VG
  • Kommunikasjonsforeningen
  • TV2
  • DNB Eiendom
  • Confex
  • Egmont
  • Anfo
logo-vg-bi-nordma-tv2-treider-anfo-aschehoug

Hva sier kurs- og foredragsdeltakerne?

Er du klar for å utvikle kompetansen?

Trenger bedriften din faglig påfyll om digital markedsføring? Jeg er klar til å stille opp for å lære bort alle mine beste tips og triks fra 20 år med erfaring. Ring meg, mail meg eller book meg gjennom Talerlisten.