Jeg har begynt å jobbe i Færd

Kim Nygaard til Færd
Kim nygaard

Kim nygaard

Etter over 7 år i Metro Branding var det tid for et sceneskifte. Nå hjelper jeg kunder i kommunikasjonsbyrået Færd – i tillegg til å holde kurs og foredrag.

«Din historie bedre fortalt» er kundeløftet til Færd. Det oppsummerer godt hva de jobber med, og passer perfekt med akkurat det jeg brenner for!

Jeg skal selvsagt fortsette med kurs og foredrag – og kan fremedeles bookes som konferansier. Men for å holde meg oppdatert på alt det osm skjer innen kommunikasjon og markedsføring er det supert å kombinere undervisning med å jobbe i byrå. Færd holder til i Tønsberg, der jeg også bor.

Hils på den nye sjefen min, Paal Bjønnes! Han er daglig leder i kommunikasjonsbyrået Færd.

PRESSEMELDING

FÆRD henter Kim Nygaard fra Metro Branding 

Kommunikasjonbyrået FÆRD har ansatt Kim Nygaard som senior digital rådgiver. Han kommer fra stillingen som Marketingsjef i Metro Branding.

«Etter over syv år i Metro Branding er det selvsagt vemodig å forlate gode kolleger og et strålende fagmiljø , men jeg ser frem til nye og spennende utfordringer hos Færd som jeg har fulgt med på en stund». Det sier Kim, som blant annet har erfaring som SEO-ekspert i iProspect (en del av Dentsu) og digital markedssjef hos Confex. I Metro Branding startet han som kommunikasjonsrådgiver, før han ble leder for avdelingen Innhold & synlighet og deretter fikk ansvaret for markedsføringen av byrået.

«Færd er et spennende byrå i vekst som jeg gleder meg til å være med å sette mitt preg på», sier Kim.

HubSpot solutions partner

FÆRD er et fullverdig kommunikasjonsbyrå som blant annet benytter seg av HubSpot, verdens største økosystem for inbound marketing. Det er et verktøy Kim gleder seg til å bli bedre kjent med.

«Jeg har mye erfaring med innholdsmarkedsføring og inbound marketing, men har ikke jobbet direkte i HubSpot. Det er noe jeg er ivrig etter å komme i gang med», smiler han. 

Skal fortsett med kurs og foredrag

Mange kjenner Kim som en hyppig brukt kurs og foredragsholder, og det skal han fortsette med. 

«En viktig oppgave blir å representere FÆRD på små og store scener fremover. Deling av kompetanse er noe jeg både trives med og har tro på som markedsføringsform. Sharing is caring og jeg fortsetter som foredragsholder for Kommunikasjonsforeningen, Confex og Talerlisten i tillegg til å jobbe i FÆRD. Kombinasjonen av å jobbe i byrå og drive med undervisning passer meg suverent. Som rådgiver i byrå har du alltid en fot i reelle fagproblemstillinger, så du holder deg hele tiden oppdatert og relevant.»

Les mer på Kampanje.com

Del dette innlegget