Gjesteblogget for utentur.no

kim-nygaard-profil-kontakt-person
Kim nygaard

Kim nygaard

Endelig sommer, sol og ferietid! Det betyr selvsagt mye utetid, og jeg har fått lov til å gjesteblogge litt om Oslomarka for ”Ut en tur” – det nye nettstedet for friluftsliv.

Da jeg var liten pleide faren min å ta med broren min og meg ut i Oslomarka hver eneste lørdag og søndag – sommer som vinter. Vi gikk stort sett turer på ski eller beina, plukket bær og akte på akebrett. Nå bor jeg i Tønsberg og det er dessverre sjeldent jeg er i marka rundt Oslo lenger, men minnene sitter i. Det var derfor hyggelig å få skrive litt om mulighetene som finnes i den fine Oslomarka – selv om de færreste vil karakterisere med som en turentusiast …

Oslomarka omgir hovedstaden med skog og kuperte områder som er perfekt for friluftsliv og skogsturer for både store og små. Marka er med på å gjøre Oslo unik som storby. Hvor mange andre hovedsteder har umiddelbar nærhet til skog, fiskevann og skiløyper?


Les hele bloggposten på utentur.no

Utentur.no
Utentur er et prosjekt som ønsker å bidra til at flere skal oppleve gleden av å tilbringe tid i naturen. Jeg har gjesteblogget om Oslomarka som jeg brukte mye som barn.

Del dette innlegget

Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Share on twitter