Content Marketing Dagen 2022

Kim Nygaard på Content Marketig Dagen 2022
Kim nygaard

Kim nygaard

For andre år på rad har jeg fått æren av å være programvert på Content Marketing Dagen til Kampanje på vegne av Metro Branding.

Over 20 fagspesialister innen ulike grener av innholdsmarkedsføring deler sine beste råd, cases og tanker på denne konferansen, som er blitt en årlig møteplass for hele bransjen, helt siden etableringen i 2015.

Heller ikke i år ble det mulig å gjennomføre et fysisk arrangement, men ærlig talt – det er jo faktisk litt gøy med «TV-sending» også!

Icecube, som stod for produksjonen, er superproffe. Og når du hører «kamera går», med tre linser rettet mot deg der du sitter nypudret i flombelsysning – ja det er omtrent et like stort kick som å stå på en scene foran 300 mennesker. Jeg tror disse oppdragene er min form for fallskjermhopping. For at nervene er i helspenn på så store eventer, er ikke å fornekte.

Jeg tror disse oppdragene er min form for fallskjermhopping.

Men fy søren så gøy det er. Og fy søren så mange flinke folk det finnes i denne bransjen. Å høre folk fra Google, Snapchat, Opinion, LinkedIn, Skanska, Optimera, Kirkens bymisjon og mange, mange flere – dele av sine erfaringer gir meg et skikkelig kick.

Se Content Marketing Dagen 2022 her.

Del dette innlegget